Venda de nau industrial

Llistat de naus industrials a la venda a Mataró, Maresme i Vallès Oriental:
 • Nau en venda de 614m2 en planta baixa, té una alçada de 5 metres. 2 Portes de càrrega i descàrrega, Molta llum natural. Zona d’aparcament amb 2 places de pk.

 • INVERSIONISTES Interessant nau industrial en venda tipus A en el Maresme. Rendibilitat del 5-6% Superfície de 1355m2 en planta baixa, accés per camions, zona comunitària per càrrega i descàrrega. Portes Tir Connexió directe amb autopista Ideal per empreses de logística o similars.

 • Restaurant i bar musical en edifici de 1400 m² en total. Accés per dos carrers, totalment instal·lat i en normativa a punt per obrir. Fàcil localització i aparcament. Informi’s

 • Restaurant en venda de 340 m². Disposa de totes les instal·lacions en perfecte estat, taules, cadires, neveres a la barra i tota la cuina. Totalment equipada per començar a treballar. Amb terrassa a la part exterior. Subministraments donats d’alta amb llicència d’activitats.

 • Nau Industrial en venda. Superfície de 290 m² molt aprofitables. Disposa d’instal·lació elèctrica, totalment pintat amb petita oficina de mampares i lavabo. Disposa d’aparcament davant de la nau. Doble accés per rampa i muntacàrregues. A punt per entrar a treballar. Informi’s

 • Mataró. Local de 510m2 en planta primera. Alçada de 3 i 6 mt., possibilitat de fer altell. Façana amplia amb molta llum natural. A prop de la Renfe i dels Jutjats. Ideal per a oficines o empresa comercial Informi´s

 • Nau en venda de 701m2. 409m2 en planta baixa més 292m2 en altell. Té 8 metres d’altura i 5 m sota altell. Pati davanter i pati del darrere privat. Accés per a camions.

 • Nau en venda de 330m2 en planta baixa. Diàfana i amb llum natural. Accés per a furgonetes i petits camions.

 • Nau de 750m2 + altell amb oficines, instal•lacions elèctriques i de xarxa, ignifugada i tot en normativa. Porta d’accés tipus TIR. Subministraments d’alta a punt per entrar. Alçada amb casi 8m

 • Mataró. Edifici en venda de 2.500 m² en vàries plantes. Actualment està totalment llogat a diferents empreses de solvència. Es ven tot l ´immoble amb una bona rendibilitat. Informi’s, és una bona inversió.

 • Nau Industrial situada a Mataró. Compta amb una superfície de 979 m². La nau es troba en bon estat de conservació.

 • Nau en venda de 650m2 en zona immillorable. A la planta baixa disposem de 420m2 diàfans amb 8 metres d’alçada. I 230m2 en altell amb oficines condicionades, pati davanter i posterior. Accés per a tràilers.

 • MARESME Nau industrial de 1.400m2 Formada per nau de 1.000m2 amb 400m2 d´oficines totalment instal.lades i acondicionades . Alçada nau 8mt.. Totalment diàfana. Ampli pati per accès de trailers amb molls de càrrega.

 • Magnífica nau en venda de 714m2, dividits en dues plantes, Accés per tràilers i amb 8 metres d’altura, Disposa de muntacàrregues i d’oficines condicionades

 • Venda de naus industrials a Mataró, Maresme i Vallès Oriental

  Venda de naus industrials a Mataró, Maresme i Vallès Oriental

  El nostre servei és totalment personalitzat. Estudiem les teves necessitats per a oferir-te la nau industrial que compleixi les teves expectatives. Si el que estàs buscant és comprar una nau per ubicar el teu negoci en un polígon industrial a Mataró, el Maresme o el Vallès Oriental, has arribat al lloc adequat.

  Naus industrials en venda a la comarca del Maresme

  Tenim una àmplia oferta de naus industrials en venda en els diferents polígons industrials ubicats a la Costa del Maresme, a les poblacions de Mataró, Alella, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, El Masnou, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Teià, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

  Venda de naus industrials a Mataró, Maresme i Vallès Oriental
  Venda de naus industrials a Mataró, Maresme i Vallès Oriental

  Venda de naus industrials a polígons industrials de la comarca del Vallès Oriental

  A la nostra cartera de naus industrials disponibles per comprar al Vallès Oriental, trobaràs interessants ubicacions pel teu negoci a polígons industrials de les poblacions de Canovelles,  Cardedeu, Granollers, L’Ametlla del Vallès, La Garriga, La Llagosta, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles,  Sant Celoni i Vilanova del Vallès

  Si el que necessites és llogar una nau a un polígon industrial a Mataró, el Maresme o Vallès Oriental, també tenim opcions per tu. Consulta la nostra oferta de lloguer de naus industrials.

  Vols vendre o llogar
  el teu immoble?

  93 798 00 50

  Truca'ns i t'expliquem tot el que podem oferir-te.
  Sense compromís.

  Rep el nostre butlletí