tipus de naus industrials en lloguer i compra

Tipus de naus industrials en venda o lloguer

Són moltes les empreses que ubiquen la seva activitat en un establiment industrial, tant si n’opten per una en venda o en lloguer, cal conèixer els tipus de naus industrials que existeixen i les característiques de cadascuna. T’ho expliquem.

Continua llegint

local comercial al centre de la ciutat

Un local comercial al centre pel teu negoci

Qualsevol persona emprenedora ha de conèixer la importància a nivell estratègic de la ubicació d’un negoci, és un aspecte que pot ser decisiu en la viabilitat d’aquest. Concretament, establir-se en un local comercial al centre d’una ciutat o municipi és una opció molt interessant per la majoria de negocis que estan enfocats al públic.

Continua llegint

Lloguer venda naus industrials Mataró

Lloguer i venda de naus industrials a Mataró

Qualsevol negoci de la comarca voldria ubicar-se en una zona puntera com és la capital del Maresme. Et descobrim els motius per escollir l’opció de lloguer i venda de naus industrials a qualsevol polígon industrial de Mataró.

Continua llegint

Vull vendre el meu pis, i ara què?

Li has donat mil voltes i per fi t’has decidit, creus que ha arribat el moment, potser perquè la família ha crescut i necessites una habitació més o potser perquè ara la casa se’t fa gran i necessites un pis més acollidor. Siguin quins siguin els motius que et porten a deixar casa teva, la qüestió és…

Continua llegint

10 raons per contractar un administrador de finques

L’administrador de finques és un profesional qualificat que gestiona tot el que està relacionat amb una finca o propietat, des del punt de vista legal, tècnic i financer. Ofereix serveis per a gestionar la protecció i conservació d’immobles, segons la necessitat de cada client. Si ets propietari i vols gestionar aquests aspectes de la forma més eficaç, la seva contractació et será de gran ajuda.

Continua llegint

poligons industrials al maresme

Els polígons industrials del Maresme

Aquesta comarca costanera de la província de Barcelona es troba en un procés de profunda transformació, tant pel que fa a territori com de teixit productiu. Aquesta evolució li ha proporcionat una posició clau en el territori català i nacional. Així doncs és altament desitjable per a qualsevol negoci ubicar-se en un dels polígons industrials del Maresme.

Continua llegint

  • 1
  • 2

Vols vendre o llogar
el teu immoble?

93 798 00 50

Truca'ns i t'expliquem tot el que podem oferir-te.
Sense compromís.

Rep el nostre butlletí