VULL VENDRE EL MEU PIS, I ARA QUÈ?

Li has donat mil voltes i per fi t’has decidit, creus que ha arribat el moment, potser perquè la família ha crescut i necessites una habitació més o potser perquè ara la casa se’t fa gran i necessites un pis més acollidor. Siguin quins siguin els motius que et porten a deixar casa teva, la qüestió és…

Continua llegint

10 raons per contractar un administrador de finques

L’administrador de finques és un profesional qualificat que gestiona tot el que està relacionat amb una finca o propietat, des del punt de vista legal, tècnic i financer. Ofereix serveis per a gestionar la protecció i conservació d’immobles, segons la necessitat de cada client. Si ets propietari i vols gestionar aquests aspectes de la forma més eficaç, la seva contractació et será de gran ajuda.

Continua llegint

poligons industrials al maresme

Els polígons industrials del Maresme

Aquesta comarca costanera de la província de Barcelona es troba en un procés de profunda transformació, tant pel que fa a territori com de teixit productiu. Aquesta evolució li ha proporcionat una posició clau en el territori català i nacional. Així doncs és altament desitjable per a qualsevol negoci ubicar-se en un dels polígons industrials del Maresme.

Continua llegint

Vols vendre o llogar
el teu immoble?

93 798 00 50
Trucan's i t'expliquem tot el que podem oferir-te.
Sense compromís.

Rep el nostre butlletí

Finques Comajuan

Contacte


Av. Jaume Recoder 62
08302 Mataró, Barcelona
Tel. 93 798 00 50
Fax 93 757 03 99
[email protected]
Avís Legal · Privacitat · Cookies